Одберете новост од областа на воената авијација

Историја на борбениот авион F-20 во Македонското Воено Воздухопловство PDF Печати Е-пошта
Недела, 06 Декември 2009 13:34

Историја на борбениот авион F-20 во Македонското Воено ВоздухопловствоПокрај многуте дискусии и планови на теми слични како следнава, објавуваме една крајно интересна и многу креативна приказна за тоа како би можеле работите да се одвиваат од една сосема различна временска перспектива. Да напоменеме дека текстот е производ на идеи, мислења и очекувања и не соодветствува со вистинската историја и факти на дадениот период. Уживајте. 

Повеќе...
 
<< Почеток < Пред 1 2 3 Следно > Крај >>

Лист 1 од 3