Натпревар во параглајдерство на Водно PDF Печати Е-пошта
Понеделник, 30 Април 2007 04:26

Натпревар во параглајдерство на ВодноНа 28.04 2007, во 12:00 часот го посетивме Водно со цел да го следиме натпреварот по параглајдерство кој беше организиран од страна на клубот Вертиго, а на стартот се појавија 15 параглајдеристи.

Повеќе...