Книга "Воздухопловна метеорологија" PDF Печати Е-пошта
Недела, 19 Септември 2010 17:43
Книга Воздухопловна МетеорологијаВо средината на јули 2010 година излезе од печат книгата “Воздухопловна метеорологија” од Љупчо Секулоски, дипл. инж. метеоролог, вработен во “М-НАВ” А.Д. Скопје. Книгата содржи 268 страни отпечатени целосно во боја, во формат Б5 и со преку 300 слики и илустрации и дијаграми изработени во Corel Draw.
Повеќе...