Сочувство до фамилиите на загинатите кај Блаце PDF Печати Е-пошта
Сабота, 12 Јануари 2008 16:48
Сочувство до фамилиите на загинатите кај БлацеЧленовите на Македонска Авијација би сакале да изразат искрено сочувство до фамилиите на загинатите во хеликоптерската несреќа која се случи кај Блаце на 12 јануари 2008 година.

Нашите војници ги дадоа животите за "слободата, сувереноста, самостојноста и територијалниот интегритет на Република Македонија". Нивното херојско дело нема никогаш да биде заборавено.

Нека им е вечна слава.

Македонска Авијација Форум