Стјуардесите од минатиот век PDF Печати Е-пошта
Понеделник, 13 Октомври 2008 18:14
Стјуардесите од минатиот векПовеќе гламур и возбуда, додека денешното летање го сфаќаме како дел од секојдневието и трката со времето. Да погледнеме како изгледаа стјуардесите неколку декади порано...

 

 

 

 

Стјуардеси
 

 

 

Стјуардеси
 
Стјуадеси
Стјуардеси
Стјуардеси
 
Стјуардеси
  Стјуардеси
 
Стјуардеси
 
Останатите фотографии може да ги погледнете на оваа тема, на нашиот форум.