Аероклуб Штип PDF Печати Е-пошта
Среда, 12 Ноември 2008 16:54
Аероклуб “Штип“-Штип
Ул.Јосиф Ковачев бр,82 Штип 2000
Тел/факс 092 382782
Председател: Тодор Шумански моб.тел. 070 210001
Управник: Митко Петешев моб.тел. 075 438163 e-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Вебсајт: www.aerostip.netfirms.com 

Воздухопловни дејности:
*воздухопловно моделарство
*ракетно моделарство
*параглајдерство
*змејарство
*летање со ултралесни летала
*падобранство
*едриличарство
*моторно летање
Спортски аеродром-“Сушево“-Штип