Аероклуб Прилеп PDF Печати Е-пошта
Среда, 12 Ноември 2008 16:56
Аероклуб “Прилеп“-Прилеп
Дом на народна техника
Председател: Дејан Пеливаноски моб.тел. 075 415168 e-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Управник: Миле Спиркоски моб.тел.075 425509 
Воздухопловни дејности:
*возддухопловно моделарство
*ракетно моделарство
*змејарство
*летање со ултралесни летала
*падобранство
*едриличарство
*моторно летање
Спортски аеродром-“Мало Коњари“-Прилеп