Аероклуб Струмица PDF Печати Е-пошта
Среда, 12 Ноември 2008 16:59
Аеро Клуб “Младост“-Струмица 
Ул.Братство и единство бр,29 Струмица 2400
Тел/факс: 034 321 797
Председател::Ѓорѓе Марчин тел. 034 325 616, e-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Воздухопловни дејности:
*воздухопловно моделарство
*ракетно моделарство
*параглајдерство