Кабината на Боинг 777 PDF Печати Е-пошта
Петок, 02 Февруари 2007 12:35

Кабина на 777Кога за прв пат ќе погледнете една кабина на модерен патнички авион, едноставно останувате зачудени од бројот на контролни копчиња наоколу низ кабината. Сигурно сте се запрашале за што служат. На следната страна ќе го најдете одговорот.

 

 

 

 

Со шетање на маусот низ кабината ќе добиете информација за објектот што го гледате. Ако кликнете ќе добиете подетална слика со повеќе информации. Повелете.

http://www.meriweather.com/777/deck-777.html