Аероклуб Куманово PDF Печати Е-пошта
Среда, 12 Ноември 2008 16:44
Аероклуб “Доне Божинов“-Куманово
Ул.Тане Георгиев бб.Куманово 1300
тел/факс 031 41 55 71
Председател: Љупчо Стаменковски моб.тел.- 070273876, e-mail: ljstamenkо Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Управник: Часлав Спасовски моб.тел.-070 950 363
Воздухопловни дејности:
*падобранство
*едриличарство
*моторно летање
Спортски аеродром-“Аџитепе-Режановце“-Куманово