Воздухопловни студии и стручна литература од MIT PDF Печати Е-пошта
Четврток, 20 Ноември 2008 14:48

Воздухопловни студии стручна литература од MITСтручната воздухопловна литература секогаш е вредна и тешка да се најде. Наидовме на еден куп стручни материјали од реномираниот Massachusetts Institute of Technology од областа на воздухопловните студии, астрономијата, физиката и многу други предмети.

 

 

 

 Идејата е одлична, MIT ги ставил на располагање своите материјали и предмети оналјн каде секој кој е заинтересиран може да ги преземе и користи. Од поинтересните за нас воздухопловците би ги издвоиле:

- Aeronautics and Astronautics 

- Physics 

За останатите предмети и материјали (а ги има еден куп) проверете на првата страна.

 

Загреете ги столчињата!