Фотографии од воздух над планините во Македонија PDF Печати Е-пошта
Петок, 28 Ноември 2008 09:51

Фотографии од воздух над планините во МакедонијаФантастични фотографии од воздух од планинските масиви низ нашата република. Фотографиите се со одличен квалитет и екстра големи димензии. Вредат да се погледнат.

 

 

 

 

 Дебарско Езеро, оригинална големина, 8 мега, 3000 пиксели

Дебарско Езеро 

Јакупица, оригинална големина, 5 мега, 2000 пиксели

Јакупица 

Јакупица, оригинална големина, 9 мега, 3000 пиксели

Јакупица 

Беласица, оригинална големина, 4 мега, 2000 пиксели резолуција

Беласица 

Беласица, оригинална големина, 5 мега, 3000 пиксели

Беласица 

Беласица, оригинална големина, 4 мега, 2000 пиксели

Беласица 

Пирин и Беласица, оригинална големина, 6 мега, 3000 пиксели

Пирин и Беласица 

Јакупица, оригинална големина, 9 мега, 3000 пиксели

Јакупица 

Јакупица, оригинална големина, 8 мега, 3000 пиксели

Јакупица 


Јакупица, оригинална големина, 8 мега, 3000 пиксели

Јакупица 

Јакупица, оригинална големина, 8 мега, 3000 пиксели 

Јакупица