Ниски прелети над Будимпешта PDF Печати Е-пошта
Вторник, 10 Март 2009 23:27

Ниски прелети над БудимпештаЗа време на национални прослави како традиција секоја година над унгарскиот главен град се одржуваат ниски прелети со нивните патнички авиони. Овие глетки не само што се импресивни, туку се прилично уникатни. На повеќе имаме неколку фотографии.

 

 

 

 Ниски прелети над Будимпешта
Ниски прелети над Будимпешта
Ниски прелети над Будимпешта
Ниски прелети над Будимпешта
Ниски прелети над Будимпешта
Ниски прелети над Будимпешта
Ниски прелети над Будимпешта