Првиот македонски виртуелен сквадрон PDF Печати Е-пошта
Петок, 17 Април 2009 00:00

Првата македонска виртуелна ескадрилаВеќе подолго време во Македонија постои првиот виртуелен сквадрон. Ги замоливме момците да направат едно промотивно видео од нивните заеднички акции кои ги летаат на најдобриот симулатор за модерна борбена авијација - Lock On Flaiming cliffs. Прекрасни перспективи на камери, одбрана музика и вистинските разговори за време на акцијата. Уживајте.