Лет над Херцеговина PDF Печати Е-пошта
Понеделник, 06 Ноември 2006 06:41

Лет над ХерцеговинаМакедонската војска во составот на EUFOR мултинационалната оперативна група Југоисток, во петокот на 27 октомври 2006 организирала промотивен лет за мостарските новинари. Дваесетина новинари од мостарските телевизиски и радио медиуми меѓукои и новинарите на Bljesak, со хеликоптери Ми-8 и Ми-17 летале над најатрактивните туристички места во Западна Херцеговина. Еве го видео записот.