Воздухопловни училишта PDF Печати Е-пошта
Среда, 29 Ноември 2006 17:35

Воздухопловни училиштаОдличен ресурс за оние кои сакаат да се занимаваат со воздухопловството како професија. На повеќе ја имате најголемата датабаза на контакти и податоци која содржи повеќе од 500 цивилни воздухопловни училишта низ светот. Од механичарски курсеви преку обука за хеликоптери па се до воздухопловна медицина.

 

 

 

 

Внесете ги критериуми на пребарување по земја и вид на школување. Од понудените изберете го саканиот линк и ги добивате генералите на училиштето. Со среќа!

http://www.icao.int/td/