Сите руски авиони PDF Печати Е-пошта
Петок, 15 Декември 2006 10:57

Сите руски авиониНашиот посетител Владо ни испрати еден линк со одлична содржина; сите руски авиони кои некогаш биле произведени или барем нацртани. На повеќе може да прочитате не само за проектите на Бериев низ историјата, туку и за помалку познатите проекти на Фарман, Камов и други.

 

 

http://www.ctrl-c.liu.se/misc/ram/beriev.html