Соработници
Воздухопловна Федерација на Македонија PDF Печати Е-пошта
Четврток, 06 Ноември 2008 01:04

Воздухопловна Федерација на Македонија и претставува единствена национална Федерација која ги покрива сите воздухопловни гранки. Воздухпловната Федерација на Македонија е членка на Меѓународната воздухопловна Федерација (ФАИ) и имала чест еден нејзин член два пати да биде биран за потпредседател на оваа еминентна светска организација.

 

http://www.vfm.org.mk/

 
ProHost PDF Печати Е-пошта
Четврток, 06 Ноември 2008 01:04
Достапноста, брзината и сигурноста на податоците беа причините за кои Македонска Авијација се одлучи да лета на ProHost од самиот почеток. Оваа компанија е нашиот избор кога станува збор за напредни хостинг решенија.