Аеромитинг Охрид 2008 Печати
Вторник, 01 Јули 2008 18:01
Охрид Аеромитинг 2008На 5 Јули 2008 година на охридскиот аеродром "Св. Апостол Павле" се одржа аеромитинг по повод 55 години од првиот комерцијален лет на овој аеродром. Од понуденото имаше што да се види, присутните беа задоволни од програмата, а на повеќе ќе проследиме неколку фотографии од настанот.

 

 

 

 

RC авиони на охридскиот аеродром
  
 Охрид аеромитинг 2008

 

Падобранци на охридскиот аеромитинг 2008 охрид

 

 

Полициски хеликоптер на охрид аеромитинг 2008
 

 

Охрид аеромитинг 2008

 

 

Контрола на летање кула на Охрид аеродром

 

 

Повеќе видеа и фотографии може да погледнете на нашиот форум, во оваа тема.