Лет со МАТ 737 Скопје-Охрид (симулатор) Печати
Понеделник, 13 Ноември 2006 06:44

МАТ 737

На љубителите на игри и симулации сигурно ќе им се допадне ова. Со слики објаснето како изгледа еден виртуелен лет во Flight Simulator 2004 со Боинг 737 на МАТ од Скопје до Охрид.

Прочитај повеќе...